ترویج ذائقه ایرانی در نخستین جشنواره سفره ایرانیجشنواره سفره ایرانی، نخستین بار در سالن تربیت بدنی دانشگاه صنعتی امیرکبیر با حضور استادان، دانشجویان و کارکنان این دانشگاه برگزار شد. - به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگار خبرگزاری صدا و سیما"؛ برای حضور در این جشنواره 36 گروه 2 تا 4 نفره ثبت نام کرده بودند که البته با انصراف برخی گروه ها، 30 گروه در این مسابقه شرکت کردند. شرکت کنندگان باید پیش غذا، غذای اصلی و دسر را از قبل آماده می کردند و در محل مسابقات فقط تزیینات را انجام می دادند. وقتی وارد سالن مسابقات شدیم تکاپوی شرکت کننده ها برای تزیین غذا و میزها، نور شمع و طراوت گل های زیبای روی میزها، تنوع و عطر غذاهای سنتی ایرانی، دسر ها و پیش غذاهای رنگارنگ توجه ما را به خود جلب کرد. البته حضور دانشجویان پسر در این جشنواره نیز از مواردی بود که جالب به نظر می رسید. با مدیر مجموعه هنر آشپزی که مصاحبه کردیم گفت: در نخستین جشنواره سفره ایرانی، بیشترین امتیاز به غذاهای سنتی تعلق می گیرد. ناصر زحمتکش در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما در حاشیه نخستین جشنواره سفره ایرانی افزود: من از دانشجوهای قدیمی دانشگاه پلی تکنیک بودم و الان به عنوان داور اینجا حضور دارم. وی با بیان اینکه در نخستین دوره برگزاری جشنواره سطح مسابقه خیلی مهم نیست گفت: مهم حال و هوای خوبی است که با برپایی این جشنواره میان برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |