مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 23 فروردین 1396 ساعت 11:412017-04-12پزشكي

متخصص طب سنتی مطرح کرد عادات غلط غذایی ایجاد کننده سوء مزاج های معده/ اول و آخر غذا نمک مصرف کنید


باید هر لقمه غذا 32 بار جویده شود این باعث نرم شدن غذا و هضم راحت تر می شود.

همچنین مصرف نمک طبیعی یا دریا، اول و آخر غذا به مقدار کم و به صورت مزه مزه کردن، - عادات غلط غذایی ایجاد کننده سوء مزاج های معده/ اول و آخر غذا نمک مصرف کنید متخصص طب سنتی گفت: باید هر لقمه غذا 32 بار جویده شود این باعث نرم شدن غذا و هضم راحت تر می شود.

همچنین مصرف نمک طبیعی یا دریا، اول و آخر غذا به مقدار کم و به صورت مزه مزه کردن، به بهبود مشکلات گوارش کمک می کند.

نعمت الله مسعودی متخصص طب سنتی در گفت وگو با خبرنگار بهداشت و درمان "، گفت: سوء مزاج های معده در طب سنتی به 12 نوع دسته بندی می شوند.

هم اکنون نفخ گوارش و سردی معده در درصد افراد زیادی از جامعه به دلیل اصول غلط غذایی مشاهده می کنیم.

وی افزود: عادات غلط غذایی همچون خوردن ماست با ترشی همراه غذا، مصرف غذاهای خام و پخته با هم و درهم خوری از دلایل این سوء مزاج ها است و باید بدانیم معده خانه تمام بیماری ها است و باید به درمان بیماری های گوارش اهمیت زیادی داد.

این متخصص طب سنتی گفت: کسانی که مشکلات گوارشی دارند اگر وضعیت آنها به حدی برسد که نتوانند درد را تحمل کنند یا یکسری علائم غیرطبیعی در فرد به وجود آید باید حتماً به متخصص مراجعه کند مثلاً فردی که احساس می کند لقمه غذا دیر پایین می رود این خود می تواند


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

متخصص طب سنتی مطرح کرد عادات غلط غذایی ایجاد کننده سوء مزاج های معده/ اول و آخر غذا نمک مصرف کنید

متخصص طب سنتی مطرح کرد عادات غلط غذایی ایجاد کننده سوء مزاج های معده/ اول و آخر غذا نمک مصرف کنید