دبیر انجمن فرآورده های گوشتی در گفت وگو با فارس: استفاده از خمیر مرغ در سوسیس و کالباس آزاد شد/الزام به دریافت مجوز سازمان غذا و دارودبیر انجمن فرآورده های گوشتی با بیان اینکه طبق مصوبه جدید سازمان استاندارد، تولید و استفاده از خمیر مرغ در فرآورده های گوشتی آزاد شده است، گفت: - استفاده از این محصول در سوسیس و کالباس نیازمند دریافت مجوز از سازمان غذا و دارو است. مجید افلاکی در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی " با بیان اینکه ممنوعیت تولید و استفاده از خمیر مرغ در کارخانه های سوسیس و کالباس از سوی سازمان استاندارد برداشته شده است، اظهار داشت: تولید و استفاده از خمیر مرغ در کارخانه های فرآورده های گوشتی امکان پذیر شده که البته برای مصرف این محصول در تولید سوسیس و کالباس باید پروانه ساخت جدید برای کارخانه های متقاضی ازسوی سازمان غذا و دارو صادر شود. وی تصریح کرد: در مورد زمان استفاده از خمیر مرغ در تولیدات سوسیس و کالباس نیز باید ببینیم که پروانه ساخت جدید برای کارخانه ها چه زمانی صادر می شود. افلاکی با تأکید بر اینکه تولید خمیر مرغ تنها در کارخانه های تولیدکننده سوسیس و کالباس امکان پذیر است، افزود: این تولیدکنندگان می توانند از مرغ مصرفی روزانه خود، خمیر مرغ را تولید کنند که البته برای مصرف آن در سوسیس و کالباس باید پروانه ساخت داشته باشند. وی ادامه داد: مصوبه سازمان استاندارد پس از دو سال تحقیق و بررسی توسط سازمان استاندارد، سازمان دامپزشکی و سازمان غذ برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |