مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 27 خرداد 1396 ساعت 13:462017-06-17اقتصادي

دبیر انجمن فرآورده های گوشتی در گفت وگو با فارس: استفاده از خمیر مرغ در سوسیس و کالباس آزاد شد/الزام به دریافت مجوز سازمان غذا و دارو


دبیر انجمن فرآورده های گوشتی با بیان اینکه طبق مصوبه جدید سازمان استاندارد، تولید و استفاده از خمیر مرغ در فرآورده های گوشتی آزاد شده است، گفت: - استفاده از این محصول در سوسیس و کالباس نیازمند دریافت مجوز از سازمان غذا و دارو است.

مجید افلاکی در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی " با بیان اینکه ممنوعیت تولید و استفاده از خمیر مرغ در کارخانه های سوسیس و کالباس از سوی سازمان استاندارد برداشته شده است، اظهار داشت: تولید و استفاده از خمیر مرغ در کارخانه های فرآورده های گوشتی امکان پذیر شده که البته برای مصرف این محصول در تولید سوسیس و کالباس باید پروانه ساخت جدید برای کارخانه های متقاضی ازسوی سازمان غذا و دارو صادر شود.

وی تصریح کرد: در مورد زمان استفاده از خمیر مرغ در تولیدات سوسیس و کالباس نیز باید ببینیم که پروانه ساخت جدید برای کارخانه ها چه زمانی صادر می شود.

افلاکی با تأکید بر اینکه تولید خمیر مرغ تنها در کارخانه های تولیدکننده سوسیس و کالباس امکان پذیر است، افزود: این تولیدکنندگان می توانند از مرغ مصرفی روزانه خود، خمیر مرغ را تولید کنند که البته برای مصرف آن در سوسیس و کالباس باید پروانه ساخت داشته باشند.

وی ادامه داد: مصوبه سازمان استاندارد پس از دو سال تحقیق و بررسی توسط سازمان استاندارد، سازمان دامپزشکی و سازمان غذ


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

دبیر انجمن فرآورده های گوشتی در گفت وگو با فارس: استفاده از خمیر مرغ در سوسیس و کالباس آزاد شد/الزام به دریافت مجوز سازمان غذا و دارو

دبیر انجمن فرآورده های گوشتی در گفت وگو با فارس: استفاده از خمیر مرغ در سوسیس و کالباس آزاد شد/الزام به دریافت مجوز سازمان غذا و دارو