| شنبه، 27 خرداد 1396 ساعت 14:302017-06-17اقتصادي
دبیر انجمن فرآورده های گوشتی با بیان اینکه طبق مصوبه جدید سازمان استاندارد، تولید و استفاده از خمیر مرغ در فرآورده های گوشتی آزاد شده است، گفت: - برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس:
|
استفاده از خمیر مرغ در سوسیس و کالباس آزاد شد
استفاده از خمیر مرغ در سوسیس و کالباس آزاد شد
همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.
تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.