جزییات مجاز شدن استفاده از خمیر مرغ در سوسیس و کالباسبر اساس اصلاحیه شماره 2 استاندارد ملی ایران شماره 2303 (سوسیس و کالباس – ویژگی ها و روش های آزمون)، استفاده از گوشت مرغ جداسازی شده به روش مکانیکی (خمیر مرغ) در سوسیس و کالباس مجاز شد. میزان نوشت: بر اساس اصلاحیه شماره 2 استاندارد ملی ایران شماره 2303، برای بسته بندی سوسیس و کالباس حاوی خمیر مرغ، باید از پوشش رنگی متمایز (زرد رنگ) استفاده شده و عبارت حاوی خمیر مرغ در نشانه گذاری آن درج گردد. لازم به ذکر است، استفاده از خمیر مرغ فقط در سوسیس و کالباس تا 60 درصد گوشت مجاز خواهد بود. پس از 2 سال مذاکره بین رؤسا و کارشناسان سازمان ملی استاندارد، سازمان غذا و دارو و سازمان دامپزشکی در مورد مقررات و چگونگی استفاده از گوشت مرغ جداسازی شده مکانیکی (خمیر مرغ) در سوسیس و کالباس، سرانجام اصلاحیه استاندارد ملی سوسیس و کالباس در مورد شرایط فنی و بهداشتی تولید سوسیس و کالباس با استفاده از خمیر مرغ، سرانجام این اصلاحیه به دبیری مازیار تقوی کارشناس مسئول پژوهشگاه استاندارد، در کمیته ملی مورخ 30/2/96 به تصویب رسید و با پیگیری های انجام شده در تاریخ 21/3/96 به صورت رسمی منتشر و بر روی سایت سازمان ملی استاندارد بارگذاری گردید. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |