استفاده از خمیر مرغ در سوسیس و کالباس با شرایط خاص آزاد شداستفاده از خمیر مرغ در سوسیس و کالباس با شرایط خاص آزاد شد " معاون دفتر نظارت بر بهداشت عمومی سازمان دامپزشکی گفت: اصلاحیه مقررات استفاده از خمیر مرغ در کمیته ملی با حضور مسئولان سازمان های دامپزشکی، غذا و دارو، استاندارد و عوامل دیگر مورد تأیید قرار گرفت تا استفاده آن در مرحله اول با شرایط خاصی آزاد شود. فرهمند صالح زاده معاون دفتر نظارت بر بهداشت عمومی سازمان دامپزشکی کشور در گفتگو با خبرنگار کشاورزی خبرگزاری تسنیم اظهار کرد: اصلاحیه ای ای درباره استفاده از خمیر مرغ با شرط و شروط خاصی انجام شده است. وی افزود: این شرایط اکنون به ثبت رسیده است و صنایع تولید سوسیس کالباس می توانند از این امکان استفاده کنند. معاون دفتر نظارت بر بهداشت عمومی سازمان دامپزشکی کشور ادامه داد: این اصلاحیه در کمیته ملی استاندارد و با حضور مسئولان سازمان دامپزشکی، سازمان غذا و دارو، استانداد و عوامل دیگر مورد تأیید قرار گرفت تا در مرحله اول با شرایط خاصی امکان استفاده داشته باشند و در مرحله دوم دوباره این شرایط تغییر خواهد کرد. به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری تسنیم در اطلاعیه پژوهشگاه استاندارد سازمان ملی استاندارد آمده است: پس از 2 سال مذاکره و برگزاری نشست های تخصصی کارشناسی، بین روسا و کارشناسان سازمان ملی استاندارد، سازمان غذا و دارو و سازمان دامپزش برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |