مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 9 شهریور 1396 ساعت 10:102017-08-31پزشكي

علل بروز کم خونی از منظر طب سنتی


چای از لحاظ مزاجی گرم و خشک بوده و افرادی که مزاج آن ها گرم است در صورت مصرف آن نه تنها کم خونی شان برطرف نخواهد شد بلکه ممکن است به بیماری دیگری مبتلا شوند.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازفارس، حمید نام آور متخصص طب سنتی در خصوص علل ایجاد بروز کم خونی از منظر طب سنتی اظهار داشت: کم خونی به عنوان یکی از مهم ترین موضوعات در طب سنتی مطرح می شود.

وی با بیان اینکه در طب سنتی چهار نوع خلط غالب وجود دارد، گفت: این مزاج های غالب صفراوی، دموی، بلغمی و سوداوی نام دارند که البته میزان صفرا و سودا فقط 2 تا 3 درصد از ساختار بدن افراد را تشکیل داده و اخلاط غالب مثل بلغم و دم حدود 97 درصد بدن را تشکیل داده است.

نام آور تصریح کرد: از منظر طب سنتی کم خونی زمانی بروز می کند که خلط دم که در واقع پیش ساز آن بلغم است این قابلیت را پیدا نکند که به دم تبدیل شود.

بلغم خلطی است که از لحاظ ماهیتی سرد و تر بوده اما دم گرم است و در واقع زمانی که سردی به گرمی غالب شود و بدن نتواند سردی را به گرمی تبدیل کند فرد به کم خونی مبتلا می شود.

این متخصص طب سنتی گفت: در طب نوین و طب سنتی به دو روش متفاوت نگاه می شود بطوریکه در طب نوین وقتی شمارش تعداد گلبول های قرمز در آزمایش ها ملاکی برای تشخیص کم خونی محسوب شده اما در طب سنتی علاوه بر کمیت تعداد گلبول های قرمز به کیفیت این گلبول ها نیز توجه ویژه می ش


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

علل بروز کم خونی از منظر طب سنتی

علل بروز کم خونی از منظر طب سنتی