مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 20 شهریور 1396 ساعت 09:462017-09-11اقتصادي

مدیرکل دامپزشکی تهران در گفت وگو با فارس مطرح کرد تکذیب به کارگیری امعا و احشاء در تولید خمیر مرغ /تخلف در درج تاریخ آینده روی بسته بندی گوشت و مرغ


در حالی که برخی از مرغ فروشی های سطح شهر از جمع آوری شبانه پوست و احشای مرغ پاک شده برای تولید خمیر مرغ خبر می دهند، مدیرکل دامپزشکی استان تهران با رد این موضوع گفت: - تکذیب به کارگیری امعا و احشاء در تولید خمیر مرغ /تخلف در درج تاریخ آینده روی بسته بندی گوشت و مرغ در حالی که برخی از مرغ فروشی های سطح شهر از جمع آوری شبانه پوست و احشای مرغ پاک شده برای تولید خمیر مرغ خبر می دهند، مدیرکل دامپزشکی استان تهران با رد این موضوع گفت: خمیر مرغ در واحدهای صنعتی با نظارت فنی بهداشتی تولید می شود.

علی اصغر برایی نژاد در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی "، در پاسخ به این سؤال که دیده شده روی برخی از محصولات بسته بندی گوشت یا مرغ تاریخ تولید، روز آینده درج شده و چه نظارتی روی کالاهای بسته بندی انجام می دهید، گفت: گوشت تازه بسته بندی نهایت تا 72 ساعت ماندگاری دارد و درج تاریخ بیش از این تخلف محسوب می شود و مواردی که مشاهده کنیم، نسبت به ضبط محموله اقدام خواهیم کرد.

وی درج تاریخ تولید روزهای آتی روی بسته های گوشت و مرغ را نیز تخلفی آشکار عنوان کرد و افزود: در صورت مشاهده چنین موضوعی برخورد خواهیم کرد اما محصولی که در واحدهای بسته بندی برچسب می خورند، از همان لحظه باید تاریخ مصرف آغاز شود و اگر موردی خلاف این مشاهده شد، شهروندان می توانند موضوع ر


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مدیرکل دامپزشکی تهران در گفت وگو با فارس مطرح کرد تکذیب به کارگیری امعا و احشاء در تولید خمیر مرغ /تخلف در درج تاریخ آینده روی بسته بندی گوشت و مرغ

مدیرکل دامپزشکی تهران در گفت وگو با فارس مطرح کرد تکذیب به کارگیری امعا و احشاء در تولید خمیر مرغ /تخلف در درج تاریخ آینده روی بسته بندی گوشت و مرغ