طرز تهیه ناچوی استیک و سیب زمینیناچو یک غذای مکزیکی است که در این مطلب، روش تهیه آن با سیب زمینی و گوشت بدون چربی را برایتان انتخاب کرده ایم. - سیب زمینی ها را ورقه ای کنید. آن ها را درون کاسه ریخته، نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و روغن زیتون اضافه کنید. هم بزنید تا مزه ها به خوردشان بروند. سپس آن را در سینی فر چیده و به مدت 20 دقیقه در فر با دمای 230 درجه سانتی گراد بپزید. استیک را نیز با نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید. آن را به مدت 3 دقیقه برای هر طرف در روغن تفت هید. سپس حرارت را کم کنید، بگذارید تا گوشت به اندازه دلخواهتان بپزد. پس از پخت، آن را به تکه های کوچک برش دهید. در یک تابه چدنی، یک ردیف سیب زمینی سرخ شده بچینید. روی آن ها استیک، پنیر چدار و پنیر موزارلا بریزید. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |