شیوع هپاتیت C در کهگیلویه و بویراحمد بالاتر از میانگین کشوریسرپرست دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه وبویراحمد گفت: بر اساس مطالعاتی که در استان انجام شد، میزان هپاتیت C در استان نسبت به میانگین کشوری بالاتر است. - به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، دکتر اورنگ ایلامی در کارگاه دو روزه تدوین برنامه جامع سلامت استان افزود: طبق مطالعاتی که در سال 1385 و 1395 انجام شد مسائل اجتماعی و فرهنگی در روند افزایشی هپاتیت c نقش داشتند. وی بیان کرد: استفاده از سوزن مشترک در خالکوبی سنتی و ختنه های غیربهداشتی جز رفتارهای فرهنگی بوده که موجب افزایش این بیماری شده است. سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد، منشا بسیاری از بیماری ها را رفتاری، اجتماعی و فرهنگی، عنوان و خاطرنشان کرد: حوزه معاونت اجتماعی در بهبود اصلاح سلامت افراد جامعه، فعالیت های اجتماعی و برون بخشی در اهداف سلامت می تواند نقش موثر داشته باشد. ایلامی ضمن ابراز نگرانی از آمار مصرف نمک در استان تصریح کرد: میزان نمک دریافتی هر فرد طبق استاندارد حداکثر کمتر از 6 گرم در روز بوده که با مطالعات انجام شده، این میزان مصرف در استان حدود 12 گرم است. وی ادامه داد: استفاده از نمک به عنوان نگهدارنده مواد غذایی در موادی مانند نان، گوشت های بسته بندی شده، کباب ها و فست فودها از جمله دلایل مصرف بالای نمک در استان است. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |