کارشناس دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت در گفت وگو با فارس مطرح کرد نظارت وزارت بهداشت بر کیفیت روغن های مصرفی خانوار/ از مصرف بیش ازحد روغن های جامد پرهیز کنیدکارشناس دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت در خصوص روغن مناسب برای مصرف خانواده ها توضیحاتی را ارایه داد. - کارشناس دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت در گفت وگو با فارس مطرح کردنظارت وزارت بهداشت بر کیفیت روغن های مصرفی خانوار/ از مصرف بیش ازحد روغن های جامد پرهیز کنید کارشناس دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت در خصوص روغن مناسب برای مصرف خانواده ها توضیحاتی را ارایه داد. فرزانه صادقی کارشناس دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت در گفت وگو با خبرنگار بهداشت و درمان "، در خصوص ویژگی های روغن های مناسب برای مصرف خانوار اظهار داشت: اصولاً تمام روغن های سطح بازار که استانداردهای وزارت بهداشت را داشته باشند، قابل استفاده هستند. وی افزود: در حال حاضر نظارت بر کیفیت روغن های خوراکی توسط شورای سیاستگذاری انجام می شود که در این شورا اعضایی از وزارت بهداشت، سازمان غذا و دارو، سازمان ملی استاندارد و صنایع تولیدکننده حضور دارند. صادقی تصریح کرد: تمام کارخانجات تولیدکننده روغن موظف به رعایت استانداردهای اعلام شده از سوی سازمان ملی استاندارد هستند. کارشناس دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت در خصوص نحوه نظارت وزارت بهداشت بر کیفیت روغن های سطح بازار گفت: نمونه گیری از روغن ها در خط تولید در سطح بازار انجام می شود که با انجام آزمایش های لازم، کیفیت آ برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |