نکاتی درباره پاکت فست فود ها که نمی دانیدمطالعات جدید نشان می دهند که، بسیاری از بسته بندی های کاغذی و مقوایی که در آن سیب زمینی ها و یا برگر ها سرو می شوند، از یک ماده شیمیایی تشکیل شده اند که باعث جذب روغن می شود، - این ترکیب شیمیایی ممکن است از فلوئور ها باشند. این گزارش ها بیان می کنند که این ترکیبات به نام PER و Polyfluoroalkyl یا (PFAS) مواد شیمیایی مصنوعی نسبتا پایداری هستند که یکی از عوامل ابتلا به بیماری هایی مانند سرطان، مسمومیت غذایی و ایجاد اختلال در سیستم دفاعی بدن به شمار می روند. مضرات پاکت فست فود ها اگر چه، بیشتر نگرانی هایی که در رستوران های فست فود وجود دارند مربوط به غذایی هایی است که خورده می شوند، اما نگرانی ها درباره ی مضرات مواد شیمیایی بسته بندی ها و پاکت های غذایی به مراتب بیشتر می باشند. مطالعات جدید نشان می دهند که، بسیاری از بسته بندی های کاغذی و مقوایی که در آن سیب زمینی ها و یا برگر ها سرو می شوند، از یک ماده شیمیایی تشکیل شده اند که باعث جذب روغن می شود، این ترکیب شیمیایی ممکن است از فلوئور ها باشند. این گزارش ها بیان می کنند که این ترکیبات به نام PER و Polyfluoroalkyl یا (PFAS) مواد شیمیایی مصنوعی نسبتا پایداری هستند که یکی از عوامل ابتلا به بیماری هایی مانند سرطان، مسمومیت غذایی و ایجاد اختلال در سیستم دفاعی بدن به شمار می روند. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |