مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 30 مهر 1396 ساعت 12:102017-10-22پزشكي

طرز تهیه ماهی ماکرل


ماهی ماکرل هم مقویه، هم خوشمزه و هم در 15 دقیقه آماده میشه.

- برگ ریحان به میزان لازم آماده کردن مواد برای تهیه ماهی ماکرل: 1- از 4 عدد ماهی ماکرل 200 گرمی استفاده کنید.

داخل شکم ماهی رو خالی کنید.

روی پوست ماهی رو از هر دو طرف به فاصله های 2 سانتی متری شکاف های عمیق (تا استخوان) بزنید.

2- سیرها رو پوست بگیرید و له کنید.

3- گوجه فرنگی ها رو به شکل دلخواه خرد کنید.

4- فلفل چیلی رو حلقه حلقه کنید.

طرز تهیه: 1 پیمانه کینوا رو به همراه 2 پیمانه آب جوش، نوک انگشت نمک و نصف لیمو در ظرفی بریزید.

هر از گاهی مواد رو هم بزنید.

بعد از حدود 10 دقیقه که کینوا پخته شد، اون رو آبکش کنید و آب لیمو رو روی اون بچکونید.

نمک، فلفل سیاه و پودر گشنیز رو روی تمام سطح ماهی ها بمالید و بعد به همراه 1 قاشق غذاخوری روغن در ماهیتابه نچسب بذارید.

برگ های رزماری و سیرها رو روی ماهی ها پخش کنید.

ماهی ها رو برای حدود 4 تا 5 دقیقه از هر طرف تا طلایی بشن، سرخ کنید.

گوجه فرنگی ها رو در ظرف مورد نظر بچینید.

حلقه های فلفل چیلی رو روی اون ها پخش کنید.

کینوا رو روی اون ها بذارید.

2 قاشق غذاخوری روغن زیتون، سرکه بالزامیک و نوک انگشت نمک و فلفل سیاه روی اون ها بریزید.

ماهی های سرخ شده رو روی بقیه مواد بذارید.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

طرز تهیه ماهی ماکرل

طرز تهیه ماهی ماکرل