آنچه در باره کنسروها باید بدانیدبراساس کنسرواسیون، فساد میکروبی، فساد شیمیایی، فساد بیولوژیک از جمله عوامل تغییرات در مواد غذایی محسوب می شوند. این در حالی است که میکرو ارگانیسم با فساد میکروبی، - اکسیژن هوا منجر به فساد شیمیایی و آنزیم ها که باعث فساد بیوشیمیایی می شود. جام جم آنلاین - رییس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو گفت: رشد 100 گرم از میکروب کلستریدیم یولتولیوم در مواد غذایی کم اسید کنسرو ها، می تواند منجر به مرگ بسیاری از مردم شود. نسترن محمدی در گفت و گو با میزان گفت: همواره تأمین و نگهداری غذا یکی از مهم ترین دغدغه های مردم بوده است. نیاز دسترسی به غذای سالم انسان را بر آن داشته است که زمانی را به بررسی درباره چگونگی حفظ مواد غذایی اختصاص دهد. وی افزود: یکی از روش های نگهداری مواد غذایی برای مدت طولانی، کنسور کردن آن ها با بهره گیری از حرارت است این روش، اقدام موثری در جهت نابودی کلیه عواملی است که ممکن است در حین نگهداری و حمل و نقل، به طریقی مواد غذایی را فاسد کند. در واقع کنسرو کردن مواد غذایی از جمله روش های خوب نگهداری مواد غذایی است که در صورت رعایت اصول تهیه، ماندگاری خوبی برای بسیاری از اقلام غذایی ایجاد می کند. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |