طرز تهیه اسنک پیتزامن مقدار مواد را بر حسب یک عدد اسنک برایتان نوشتم تا بر اساس تعدادی که مد نظر دارید مقدار مواد را زیاد کنید. حالا دور تا دور نان های تست تان را خیلی نازک می برید تا قسمت قهوه ای و سفت نان ها جدا شود. برای اینکه نان ها یکم طعم دار شوند و از خشکی هم در بیایند کره و سیر را داخل ماهیتابه بریزید و بعد فقط یکم تفتشان بدهید تا کره مزه سیر را بگیرد ولی نیازی نیست تا سیر سرخ شود. حالا روی هر دو تا نان هر اسنک از مخلوط سیر و کره بمالید اگر از مزه سیر خوشتان نمی آید می توانید از کره خالی یا از کره با هر ادویه ی دیگری استفاده کنیذ. بعد روی سطح یکی از نان ها به اندازه کافی سس بمالید. حالا روی یکی دیگر از نان تست ها پنیر پیتزا را پخش کنید. برگه کالباس را روی پنیرها بگذارید. من از کالباس گیاهی استفاده کردم تا اسنک هام سالم تر باشند. بعد داخل همان ماهیتابه ای که سیر و کره را داخل آن تفت دادید قارچ هایی که حلقه کردید را بریزید و یک کم نمک روی آن بپاشید و تفتشان بدهید. وقتی قارچ ها آب انداختن حرارت راو زیاد کنید تا آبشان کاملا کشیده شود. حالا قارچ ها هم آماده هستند. قارچ ها را روی کالباس می گذاریم. بعد تکه دیگر نان تست را که به سس آغشته کرده بودیم را روی این نان می گذاریم. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |