مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 26 آذر 1396 ساعت 16:412017-12-17اقتصادي

آشنایی با رشته های شاخه کاردانش/122 معرفی رشته مدیریت آشپزی و قنادی


فارغ التحصیلان رشته مدیریت آشپزی و قنادی با 12 استاندارد در این رشته آشنا می شوند و می توانند به شغل پردرآمد آشپزی و قنادی بپردازند.

- "، رشته مدیریت آشپزی و قنادی در زمینه خدمات از گروه خدمات قرار دارد.

*معرفی رشته هنر پخت وپز به عنوان گران ترین فعالیت اقتصادی می تواند در افراد علاقه مند به این رشته توان فعالیت فرد را در حوزه های کاری رستوران یا قنادی و هتل ایجاد کند و دایره اشتغال را از همان دوران هنرستان به صورت وسیعی به تسخیر هنر خود درآورد.

این رشته زمینه اشتغال را از سال یازدهم فراهم ساخته و هنر پخت وپز را طی دوره های عملی می سازد.

*سطح آموزشی مهارت ها هنرجویان در این رشته علاوه بر گذراندن دروس عمومی 12 استاندارد مهارت شغلی را گذرانیده و در انتهای هر استاندارد به توانایی های ذیل دست می یابند: 1) استاندارد نانوایی نان حجیم و نیمه حجیم: هنرجو ضمن آشنایی با انواع نان های سنتی و ماشینی باید بتواند حداقل 10 نوع نان را تهیه نماید.

2) استاندارد آشپز مخصوص روز: در این استاندارد هنرجو باید طرز تهیه انواع غذاهای روز شامل خورش ها و کباب ها را یاد بگیرد.

3) استاندارد سالادساز و اردور ساز: هنرجو در این استاندارد با انواع سالادها و اردورهای ایرانی و فرنگی آشنا شده و ضمن تهیه انواع سالادها، آرایش و تهیه سس ها را نیز می آموزد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

آشنایی با رشته های شاخه کاردانش/122 معرفی رشته مدیریت آشپزی و قنادی

آشنایی با رشته های شاخه کاردانش/122 معرفی رشته مدیریت آشپزی و قنادی