نگذارید غذای اضافی در محیط سرد شودبعضی از مردم غذای اضافی را بلافاصله جمع می کنند و عده ای دیگر صبر می کنند غذا به دمای محیط برسد. فکر می کنید کدام روش درست است؟ - به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، مجله همشهری دانستنی ها در شماره 193 خود نوشت: بیشتر افرادی که غذا را پیش از گذاشتن در یخچال به دمای محیط می رسانند می خواهند با اجتناب از گذاشتن غذای گرم در یخچال مانع از گرم شدن غذاهای اطراف آن و افزایش احتمال فساد آنها شوند. این مشکل تنها زمانی می تواند رخ دهد که فرد قابلمه بزرگی از سوپ جوشان را داخل یخچال بگذارد. حقیقت آن است که سرد کردن آرام مواد غذایی در محیط خانه به مراتب خطرناک تر است. بسیاری از باکتری های بیماری زا می توانند در دمای بین 20 تا 50 درجه سانتی گراد جمعیت خود را هر نیم ساعت دو برابر کنند. تحقیقات نشان می دهد نیمی از مصدومیت های گسترده غذایی در سال ناشی از شرایط بد نگهداری غذا در رستوران هاست. مراجع و تدوین کنندگان استانداردهای غذایی می گویند بهتر است مواد غذایی را که اضافه آمده است و در یخچال نگهداری می کنید زود مصرف کنید. این زمان برای اسپاگتی و ماکارونی پخته شده به دلیل رشد آرام باکتری ها در دمای یخچال بین یک تا دو روز است. غذاهای پخته شده ای هم که در دمای فریزر نگهداری می شوند باید پیش از چهار ماه مصرف شوند. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |