نگذارید غذای اضافی در محیط سرد شودسرد کردن آرام مواد غذایی در محیط خانه به مراتب خطرناک تر است. بسیاری از باکتری های بیماری زا می توانند در دمای بین 20 تا 50 درجه سانتی گراد جمعیت خود را هر نیم ساعت دو برابر کنند. - بعضی از مردم غذای اضافی را بلافاصله جمع می کنند و عده ای دیگر صبر می کنند غذا به دمای محیط برسد. فکر می کنید کدام روش درست است؟ مجله همشهری دانستنی ها در شماره 193 خود نوشت: بیشتر افرادی که غذا را پیش از گذاشتن در یخچال به دمای محیط می رسانند می خواهند با اجتناب از گذاشتن غذای گرم در یخچال مانع از گرم شدن غذاهای اطراف آن و افزایش احتمال فساد آنها شوند. این مشکل تنها زمانی می تواند رخ دهد که فرد قابلمه بزرگی از سوپ جوشان را داخل یخچال بگذارد. حقیقت آن است که سرد کردن آرام مواد غذایی در محیط خانه به مراتب خطرناک تر است. بسیاری از باکتری های بیماری زا می توانند در دمای بین 20 تا 50 درجه سانتی گراد جمعیت خود را هر نیم ساعت دو برابر کنند. تحقیقات نشان می دهد نیمی از مصدومیت های گسترده غذایی در سال ناشی از شرایط بد نگهداری غذا در رستوران هاست. مراجع و تدوین کنندگان استانداردهای غذایی می گویند بهتر است مواد غذایی را که اضافه آمده است و در یخچال نگهداری می کنید زود مصرف کنید. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |