لبنیات سبب کاهش حساسیت ها نمی شودحساسیت غذایی، علائمی از قبیل خارش پوستی، کهیر، تحریک های پوستی، تغییرات تنفسی یا حالت خفگی دارد؛ اما حساسیت هایی که در خون ایجاد می شود می تواند تغییراتی در سلول های خونی افراد ایجاد کند. - یک متخصص تغذیه گفت: در باور عموم این موضوع مطرح است که خوردن مواد سرد مانند لبنیات باعث از بین رفتن حساسیت می شود، ولی اینطور نیست. اگرچه علائم را کاهش می دهد از بین نمی برد و درمان نمی کند. به گزارش سایت قطره و به نقل ازمهر، دکتر پیام فرح بخش با بیان اینکه حساسیت غذایی زمانی آغاز می شود که فرد وقتی غذای خاصی را مصرف می کند علائمی را بروز دهد که با وضعیت معمولش فرق کند، افزود: حساسیت غذایی، علائمی از قبیل خارش پوستی، کهیر، تحریک های پوستی، تغییرات تنفسی یا حالت خفگی دارد؛ اما حساسیت هایی که در خون ایجاد می شود می تواند تغییراتی در سلول های خونی افراد ایجاد کند. وی با بیان اینکه حساسیت، طیف گسترده ای دارد و ممکن است به صورت گوارشی خود را نشان دهند، ادامه داد: حساسیت ها واکنش های ایمنی اند. خیلی وقت ها فرد، سال های سال، ماده غذایی را استفاده می کند و مشکلی ندارد اما بعد از مدتی دچار حساسیت می شود. بنابراین، حساسیت های غذایی، در هر روز و هر سال از عمر می تواند بروز کند. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |