مصرف میوه و سبزیجات را در ماه رمضان بیشتر کنیدروزه داران برای جبران کمبود آب و املاح موردنیاز بدن، مصرف میوه و سبزیجات تازه را در ماه رمضان بیشتر کنند. - یک مشاور تغذیه گفت: روزه داران برای جبران کمبود آب و املاح موردنیاز بدن، مصرف میوه و سبزیجات تازه را در ماه رمضان بیشتر کنند. اسعد بطی در گفت وگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: توصیه می شود افراد روزه دار نیم ساعت الی 45 دقیقه بعد از افطار، شام خود را بخورند و از مصرف غذاهای سرخ کردنی جدا پرهیز کنند. وی افزود: روزه داران باید در زمان افطار از مصرف انواع شیرینی ها به خصوص خوردن بامیه و زولبیا به دلیل مواد قندی زیادی که در آنها استفاده می شود پرهیز کرده و به جای آن از خرما و آب ولرم استفاده کنند. این مشاور تغذیه با تاکید بر اینکه روزه داران برای جبران کمبود آب و املاح موردنیاز بدن، مصرف میوه و سبزیجات تازه را در ماه رمضان بیشتر کنند، عنوان کرد: در فاصله افطار تا سحر مصرف میوه و سبزیجاتی همچون سیب، هلو، گیلاس، آلبالو، کاهو، هویج، خیار و گوجه فرنگی می تواند به حفظ آب بدن و طراوت و شادابی کمک کند. وی تصریح کرد: در ماه رمضان نیز همچون سایر ماه ها باید از تمامی موادغذایی استفاده کرد فقط نیابد در مصرف آنها افراط کرد. بطی با اشاره به اینکه طبق عرف هر روزه دار تا پایان ماه مبارک رمضان، دو الی سه کیلو وزن کم می کند، گفت: کاهش وزن بیشتر برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |