متخصص تغذیه مطرح کرد عوامل موثر در بروز گرسنگی کاذبمصرف غذاهای آماده و فست فودها و تنقلاتی مثل چیپس از علت های گرسنگی های کاذب به شمار می رود. - سید ضیاءالدین مظهری، متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفت وگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس درخصوص تفاوت بین گرسنگی و اشتها توضیح داد: گرسنگی یک منشأ فیزیولوژیک دارد، یعنی بر اثر کاهش قندخون به وجود می آید و از نشانه هایش آن می توان به ضعف و بی حالی و خستگی است. وی افزود: اشتها منشأ روانی دارد و تمایل به خوردن غذایی خاص است؛ به طور مثال ممکن است فردی ناهارش را خورده باشد و هیچ احساس گرسنگی هم نداشته باشد ولی ناگهان دوستی وارد می شود و پیشنهاد خوردن دسر یا بستنی را می دهد و این فرد با وجود سیری، تمایل به مصرف آن دارد که این یک مساله کاملا روانی است نه یک نیاز فیزیولوژیکی. مظهری تصریح کرد: می دانیم که پرخوری باعث چاقی می شود و چاقی هم دیابت، سرطان، سکته و. را در پی خواهد داشت؛ باید جلوی ورود کالری اضافه به بدن گرفته شود. وی توضیح داد: با زیاد کردن وعده های غذایی با حجم کنترل شده، فرصت گرسنگی شدید برای بدن ایجاد نمی شود. ضمن اینکه باید فواصل این وعده ها و میان وعده ها هم منظم باشد در ضمن بهتر است غذا را خوب جوید و با آرامش غذا خورد. مظهری، مصرف غذاهای آماده و فست فودها و تنقلاتی مثل چیپس را از دیگر علت های گرسنگی های کاذب و مکرر دانست و گفت: و برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |