مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 3 شهریور 1397 ساعت 09:462018-08-25پزشكي

متخصص تغذیه مطرح کرد عوامل موثر در بروز گرسنگی کاذب


مصرف غذاهای آماده و فست فودها و تنقلاتی مثل چیپس از علت های گرسنگی های کاذب به شمار می رود.

- سید ضیاءالدین مظهری، متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفت وگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس درخصوص تفاوت بین گرسنگی و اشتها توضیح داد: گرسنگی یک منشأ فیزیولوژیک دارد، یعنی بر اثر کاهش قندخون به وجود می آید و از نشانه هایش آن می توان به ضعف و بی حالی و خستگی است.

وی افزود: اشتها منشأ روانی دارد و تمایل به خوردن غذایی خاص است؛ به طور مثال ممکن است فردی ناهارش را خورده باشد و هیچ احساس گرسنگی هم نداشته باشد ولی ناگهان دوستی وارد می شود و پیشنهاد خوردن دسر یا بستنی را می دهد و این فرد با وجود سیری، تمایل به مصرف آن دارد که این یک مساله کاملا روانی است نه یک نیاز فیزیولوژیکی.

مظهری تصریح کرد: می دانیم که پرخوری باعث چاقی می شود و چاقی هم دیابت، سرطان، سکته و.

را در پی خواهد داشت؛ باید جلوی ورود کالری اضافه به بدن گرفته شود.

وی توضیح داد: با زیاد کردن وعده های غذایی با حجم کنترل شده، فرصت گرسنگی شدید برای بدن ایجاد نمی شود.

ضمن اینکه باید فواصل این وعده ها و میان وعده ها هم منظم باشد در ضمن بهتر است غذا را خوب جوید و با آرامش غذا خورد.

مظهری، مصرف غذاهای آماده و فست فودها و تنقلاتی مثل چیپس را از دیگر علت های گرسنگی های کاذب و مکرر دانست و گفت: و


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

متخصص تغذیه مطرح کرد عوامل موثر در بروز گرسنگی کاذب

متخصص تغذیه مطرح کرد عوامل موثر در بروز گرسنگی کاذب