خوشمزه های کثیف!چه سواره و چه پیاده اگر یک بار هم از خیابان های اصلی عبور کرده باشید متوجه تعدد اغذیه فروشان و یا به اصطلاح عامیانه فست فودی های بیشمار شده اید، - تعدد این واحدهای صنفی به حدی است که گاه چند باب مغازه با فروش های مشترک در کنار هم قرار گرفته اند. وضعیت بهداشت برخی از این واحدهای صنفی گاه حتی به زیر صفر نزول می کند، از بهداشت فردی گرفته تا بهداشت محیطی. حال این سوال پیش می آید که اتحادیه اغذیه فروشان و یا اداره بهداشت تا چه حد به این مسئله اهمیت می دهند؟ آیا قوانین باز دارنده هستند یا خیر؟ یا اینکه اصلاً چه نیازی به این همه فست فودی وجود دارد؟ جالب است بدانید از این همه فست فود جورواجوری که در کرج مثل قارچ رشد کرده فقط 500 واحد از اتحادیه اغذیه فروشان مجوز صنفی گرفته اند! 150 واحد هم در مراحل نهایی اخذ مجوز هستند، این چیزی است که رییس اتحادیه اغذیه فروشان کرج به ایسنا گفت. ابوالفضل دهقان در گفت و گو با خبرنگار ایسنا می گوید: ما باید قبول کنیم وضعیت اقتصادی جامعه چندان مناسب نیست و به همین دلیل بسیاری از افراد برای گذران زندگی خود به اینگونه شغل ها روی می آورند و ما هم عملاً نمیتوانیم فشاری برای جلوگیری از افزایش این واحدها داشته باشیم. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |