آیا رویکردهای کنونی، ریشه کنی گرسنگی در جهان را تضمین می کند؟عضو هیأت مدیره انجمن تغذیه ایران گفت: کماکان به رغم اجرای برنامه های ملی، بین المللی و تعهدات متعدد جامعه جهانی برای رفع گرسنگی، آمار گرسنگان به میزان غیرقابل قبولی بالا است. - علی میلانی بناب - متخصص سیاست های غذا و تغذیه در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه افزایش تولیدات مواد غذایی طی قرن گذشته بیشتر از آنکه گرسنگی را ریشه کن کند، شیوع چاقی را افزایش داده، گفت: این مساله در عین حال تأثیر قابل ملاحظه ای در تخریب محیط زیست داشته است. وی با بیان اینکه رویکردهای کنونی و غالب تأمین و تولید غذا نمی تواند به طور پایدار تضمینی برای سیر کردن 5/8 میلیارد جمعیت جهان تا سال 2030 باشد، گفت: تغذیه پایدار از موضوعات مهم و از دغدغه های جامعه علمی جهانی است که در کنگره های بین المللی مانند پانزدهمین کنگره تغذیه ایران به ابعاد گوناگون آن و راهکارهای ملی و بین المللی برای دستیابی به آن پرداخته شد. وی افزود: پروفسور جان کاوونی از دانشگاه فلیندرز استرالیا، به عنوان میهمان ویژه و سخنران کلیدی کنگره، جوانب پیچیده نظام های غذایی، تغذیه پایدار و رژیم های غذایی مبتنی بر نیازهای زیستی، اجتماعی و زیست محیطی را تشریح و دیدگاه ها، پارادایم ها و برنامه های بین المللی در خصوص تغذیه پایدار و سلامت عمومی را در این رابطه بیان کرد. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |