فناوری نانو چگونه غذا های ما را ایمن تر می کند؟به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو، آیا می دانستید که روزانه از فناوری نانو استفاده می کنید؟ در همین گوشی های هوشمند که در دست دارید، چندین نوع نانوفناوری به کار رفته است؛ - خواسته یا ناخواسته در زندگی روزمره مان با انواع و اقسام فناوری های نانو سر و کار داریم؛ این فناوری به تازگی سر از بسته بندی های غذایی و مواد خوراکی ما نیز درآورده است. به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو، آیا می دانستید که روزانه از فناوری نانو استفاده می کنید؟ در همین گوشی های هوشمند که در دست دارید، چندین نوع نانوفناوری به کار رفته است؛ ترانزیستور های آن در مقیاس نانو ساخته شده اند، نانوسیم های آن صفحه نمایش را لمسی می کنند و لایه نانویی روی آن از ورود آب به گوشی جلوگیری می کند. حتی گاهی لباس هایمان نیز از نانوکامپوزیت هایی ساخته می شوند که کثیفی و رنگ محیط خارج را به خود نگیرند. این فناوری در خودرو ها نیز رسوخ کرده و ضربه گیر و باتری های آن ها به لطف فناوری نانو قدرتمندتر از قبل شده اند. این ها پیشرفت هایی هستند که تقریبا برای ما نامریی باقی مانده اند؛ به ویژه اگر بدانید که در غذا ها یا ظرف هایی که غذا می خوریم نیز رد پای این فناوری دیده می شود. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |