شرایط فریز کردن موادغذایی تازهیکی از روش های مرسوم برای نگهداری طولانی مدت موادغذایی، فریزکردن، است اما اینکه فریزکردن دارای چه مزایا و مضراتی است و می توان هر ماده غذایی را با این روش نگهداری کرد، - محل بحث و اختلاف نظر به شمار می رود. به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، یک کارشناس ارشد بهداشت و ایمنی موادغذایی علوم پزشکی شیراز در این خصوص و با تاکید براینکه تازه خوری بهترین روش برای استفاده از موادغذایی است، گفت: اگر امکان استفاده از موادغذایی به شکل تازه خوری وجود ندارد، فریزکردن از بهترین روش های نگهداری غذا به شمار می رود. الهام باباعلی که در یک کارگاه آموزشی سخن می گفت، با یادآوری اینکه خشک کردن، کنسروکردن و فریز کردن، از روش های مرسوم برای نگهداری طولانی مدت موادغذایی است، گفت: در تمام روش های نگهداری مواد غذایی برای طولانی باید اصول اولیه ای را رعایت کنیم. او توضیح داد: آنزیم هایی به صورت طبیعی در میوه ها و سبزی ها وجود دارد که با تغییر در بافت، رنگ و طعم، زمان ماندگاری و ارزش تغذیه ای آنها را کاهش می دهد. این کارشناس ارشد بهداشت و ایمنی موادغذایی افزود: فرآیند حرارتی ملایمی که قبل از انجماد به کار می رود فعالیت این آنزیم ها را کاهش یا به طور کامل متوقف می کند که به آن آنزیم زدایی یا بلانچینگ گفته می شود. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |