مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 2 اردیبهشت 1398 ساعت 00:002019-04-21اقتصادي

افزایش روغن دانه های گیاهان با روش اصلاح ژنتیکی


پژوهشگران سنگاپور در بررسی جدیدی توانستند روغن دانه های گیاهان را با روش اصلاح ژنتیکی افزایش دهند.

- به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا و به نقل از ای ساینس نیوز، پژوهشگران دانشگاه صنعتی نانیانگ (NTU) سنگاپور، روش جدیدی ابداع کرده اند که نشان می دهد اصلاح ژنتیکی می تواند روغن طبیعی دانه ها را در شرایط آزمایشگاهی، تا 15 درصد افزایش دهد.

این روش جدید را می توان برای افزایش روغن محصولاتی مانند کانولا، سویا و آفتابگردان به کار گرفت تا تقاضا برای این گونه روغن ها، در سطح جهانی پاسخ داده شود.

این پژوهش جدید، به سرپرستی وی ما (Wei Ma)، استادیار علوم زیستی این دانشگاه صورت گرفته است.

وی ما و گروهش در پژوهش خود، اصلاح یک پروتیین خاص موسوم به رینکلد 1 (WRI1) را پیشنهاد می کنند که پروتیینی اصلی در گیاهانی است که روغن تولید می کنند و موجب می شود ذخیره روغن در دانه های گیاه افزایش یابد.

دانه های اصلاح شده توانستند افزایش روغن را با موفقیت در آزمایشگاه نشان دهند و 15 درصد بیش از میزان طبیعی، روغن تولید کنند.

وی ما در این باره گفت: روغن دانه گیاه، یک ترکیب ضروری در رژیم غذایی روزانه به شمار می رود و صنعت کشاورزی در جستجوی یافتن راه هایی برای افزایش محصولات گیاهی و کاهش عوارض محیطی کاشت محصول است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

افزایش روغن دانه های گیاهان با روش اصلاح ژنتیکی

افزایش روغن دانه های گیاهان با روش اصلاح ژنتیکی