| شنبه، 29 تیر 1398 ساعت 15:152019-07-20اقتصادي
سرآشپزهای ژاپنی که در درست کردن سوشی و پخت انواع ماهی بسیار ماهرند، یکی ترفندهای سرآشپزهای سوشی برای بهتر کردن بافت، رنگ و طعم گوشت ماهی خواباندن ماهی در نمک به روشی خاص است.
- برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس:
|
تکنیک ارتقای کیفیت پخت ماهی با نمک
تکنیک ارتقای کیفیت پخت ماهی با نمک
همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.
تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.