آغاز برداشت چای ترش در سیستان وبلوچستانمدیر باغبانی جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: برداشت چای ترش از سطح 732هکتار از زمین های کشاورزی این استان آغاز و تا اواسط آذرماه ادامه دارد. - به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا- اردشیر شهرکی اظهار کرد: شهرستان های دلگان، ایرانشهر و میرجاوه عمده مناطق کشت چای در سیستان و بلوچستان محسوب می شوند. وی ادامه داد: شهرستان دلگان با 600هکتار بالاترین سطح زیر کشت چای ترش را داراست. شهرکی با بیان اینکه از هر هکتار مزارع چای ترش سیستان و بلوچستان 800 کیلوگرم محصول خشک برداشت می شود پیش بینی کرد در مجموع 586تن چای ترش در این استان برداشت شود. مدیر باغبانی جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه سطح زیر کشت چای ترش در سال جاری نسبت به سال گذشته بیش از80 هکتار افزایش داشته افزود: سیستان وبلوچستان رتبه نخست تولید چای ترش کشور را به خود اختصاص داده است. وی خاطرنشان کرد: چای ترش با خواص منحصر به فرد خود باعث کاهش فشار و چربی خون به عنوان شایع ترین امراض می شود و در نتیجه انسان با مصرف آن عمری طولانی تر خواهد داشت. انتهای پیام برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |