طبخ و توزیع آش نذری معروف به 40 دیگآش نذری موسوم به آش 40 دیگ در شهر نایین طبخ و توزیع شد. - به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان؛ مسئول اجرای این برنامه با اشاره به اینکه این آش با کمک های مردمی پخت و توزیع می شود گفت: 35سال است که در جوار امامزاده حیدر و امامزاده حسن(ع) نایین، در شام غریبان شهادت امام حسن(ع) و رحلت پیامبر اعظم(ص) و آستانه سالروز شهادت امام رضا(ع) این آش پخت می شود. علی نایبی، افزود: پخت این آش نذری در ابتدا با شش دیگ آغاز و بعد به حدود 40دیگ رسید و برای همین بین مردم شهرستان و استان، این مراسم به آش چهل دیگ معروف است . وی گفت: امسال با پشتوانه حمایت های مردمی تعداد دیگ ها به 82 دیگ رسید. نایبی افزود : برای پخت این آش نذری افزون بر هزارکیلوگرم گوشت ، 1200کیلوگرم گندم ، 1400کیلوگرم حبوبات ، 300کیلوگرم برنج نیم دانه ، 24هزار لیتر آب و دو تریلر چوب استفاده شد. در پخت آش 40 دیگ ، بیش از دو هزار نفر از مردم استانهای مختلف کشور مشارکت کردند و در شب تهیه این آش ، شاهد حضور مردم استان های مختلف کشور مانند اصفهان ، تهران ، یزد ، چهارمحال و بختیاری ، قم ، خراسان جنوبی و دیگر شهرهای کشور هستیم. نایبی با اشاره به توزیع این آش های نذری بین فقرا و نیازمندان افزود: این مقدار آش علاوه بر این که بین مردم شهرها و روستاهای نایین توزیع می شود همچنین برای مراکز خیریه مانند مرکز نگه برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |