برداشت محصولی پر خاصیت در جنوب سیستان و بلوچستانبرداشت چای ترش از سطح 40هکتار زمین های زراعی فنوج در جنوب سیستان و بلوچستان آغاز شد. - برداشت چای ترش از 40 هکتار زمین های زراعی فنوج در جنوب سیستان و بلوچستان آغاز شد. به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری صداوسیما ی مرکز سیستان و بلوچستان ، رییس جهادکشاورزی فنوج گفت: چای ترش یکی از باصرفه ترین محصولات زراعی در سیستان و بلوچستان است که ارزش غذایی و دارویی بالایی دارد. عیسی قاضی افزود: کاشت چای ترش در شهرستان فنوج اردیبهشت ماه انجام می شود و زمان برداشت آن نیز از اوایل آبان ماه آغاز و تا آذر ماه ادامه دارد. وی گفت: در سال زراعی جاری در فنوج 40هکتار چای ترش کاشت شده است که عملکرد این محصول 800کیلوگرم در هکتار است و پیش بینی میشود در پایان فصل برداشت 32تن محصول برداشت شود. قاضی افزود: گیاه چای ترش در مقابل کم آبی و آفات مقاوم است و به کود و سموم شیمایی نیازی ندارد و بهترین محصول برای کاشت در مناطق روستایی و مناطق کم آب است. چای ترش در طب سنتی برای درمان بیماری هایی مثل فشار خون بالا، کلسترول خون، قند خون، بیماریهای گوارشی و بیماری افسردگی کاربرد دارد. انور میری کارشناس داروهای گیاهی گفت: چای ترش حاوی مقادیر زیادی از ویتامین ث و آنتی اکسیدان ها است، که خاصیت ضد سرطانی هم دارد و تنها گیاهی است که چند خاصیت درمانی دارد. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |