مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 11 آبان 1398 ساعت 06:092019-11-02پزشكي

بررسی میزان روغن فرآورده های سرخ شده


پژوهشگران پس از بررسی بیش از 65 نمونه از فرآورده های سرخ شده صنعتی و صنفی می گویند 47.

5 درصد نمونه ها در مجموع اسیدهای چرب اشباع در فاز روغنی با استاندارد ملی ایران انطباق نداشتند.

- به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، توسعه جوامع شهری و بازار جهانی، استفاده بیش از حد از تکنولوژی، زندگی مکانیزه و جهانی شدن، تغییر سبک زندگی و تمایل به استفاده بیشتر از غذاهای آماده و فرآورده های سرخ شده و نیز اقلام غذایی نمک بالا موجب افزایش روزافزون احتمال ابتلا به بیماری های غیرواگیر مانند بیماری های قلبی- عروقی، پرفشاری خون، دیابت نوع دو وسرطان شده است.

از این رو محققان در طرحی با عنوان پایش عوامل خطر در فرآورده های سرخ شده صنعتی و صنفی کشور این موضوع را بررسی کرده اند.

در این طرح پژوهش که از سوی محققانی از انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان و اداره کل امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی وزارت بهداشت انجام شده، آمده است: روغن ها و چربی ها منبع تامین انرژی، اسیدهای چرب ضروری و ویتامین های محلول در چربی در رژیم غذایی اهمیت دارند.

در مقابل اسیدهای چرب اشباع بلند زنجیر و ترانس از جمله مهم ترین عوامل تغذیه ای موثر در بروز بیماری های قلبی و عروقی شناخته شده اند، که می توانند مخاطرات جدی برای سلامتی داشته باشند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بررسی میزان روغن فرآورده های سرخ شده

بررسی میزان روغن فرآورده های سرخ شده