جشنواره «چای ترش» در خوزستاننخستین جشنواره برداشت «چای ترش» در روستای «علوه» شهرستان کارون برگزار شد. - نخستین جشنواره برداشت چای ترش در روستای علوه شهرستان کارون برگزار شد. به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری صدا و سیما مرکز خوزستان ، رییس میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان کارون گفت: این جشنواره در ادامه معرفی گردشگری آبی و خاکی در مسیر شرق این شهرستان تعریف شده است. حسن ناصر افزود: سه فرآورده این محصول شامل چای ترش، شربت و مربا در نخستین جشنواره به بازدیدکنندگان معرفی و عرضه شدند همچنین برنامه ریزی شده که فرآورده های چای ترش تا هشت محصول از جمله عرقیجات و لواشک افزایش یابد. وی با اشاره به مشارکت 6 روستا و شهر کوت عبدالله در برگزاری این جشنواره، ادامه داد: روستاهای علوه، موران، سویسه، غزاویه بزرگ، کوت سید صالح، مظفریه و شهر کوت عبدالله محصولات خود را در این جشنواره عرضه کردند. به گفته وی بیش از 40 نوع محصول متفاوت اعم از صنایع دستی (حصیربافی، توربافی و منقل های گلی)، انواع فرآورده های خرما، کلوچه و انواع نقاشی در این جشنواره ارائه و مورد استقبال بازدیدکنندگان مواجه شدند. چای ترش (قرمز) نوعی گیاه دارویی و از گیاهان بومی روستای علوه به شمار می رود که کشت آن از پارسال در این روستا احیا شده است. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |