کاهش ویتامین ها اثر نگهداری طولانی مدت مواد غذایی در فریزردر اثر طولانی شدن زمان نگهداری به حالت انجماد کم و بیش مقداری از ویتامین ها به ویژه ویتامین های گروه B و ویتامین C در مواد غذایی کاهش می یابد. - مرکز کهگیلویه وبویراحمد، کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی این استان گفت: انجماد یکی از روش های نگهداری طولانی مدت مواد غذایی است، با این وجود برخی از میکرو ارگانیسم های موجود می توانند تکثیر یافته و در جریان خارج شدن از حالت انجماد سبب آلودگی شوند. آقای ملک پور افزود: در اثر طولانی شدن زمان نگهداری به حالت انجماد کم و بیش مقداری از ویتامین ها به ویژه ویتامین های گروه B و C در مواد غذایی کاهش می یابد، بنابراین هر قدر زمان نگهداری طولانی تر باشد، احتمال کاهش ارزش غذایی محصول بیشتر است و از ارزش ظاهری، طعم و رنگ و به طور کلی خصوصیات کیفی کاسته می شود. وی ادامه داد: برای جلوگیری از این تغییرات نامطلوب باید مواد غذایی را قبل از نگهداری در فریزر حرارت دهیم. این کارشناس تغذیه گفت: حرارت، آنزیم ها و میکروب ها را از بین می برد و در طی زمان نگهداری محصول در فریزر، نمی تواند آنرا فاسد کند. این امر به ویژه در مورد سبزی ها که دارای انواع مختلفی از میکروب ها و آنزیم ها هستند دارای اهمیت بیشتری است. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |