مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 19 آبان 1398 ساعت 07:472019-11-10پزشكي

کاهش ویتامین ها بر اثر نگهداری طولانی مدت مواد غذایی در فریزر


در اثر طولانی شدن زمان نگهداری به حالت انجماد کم و بیش مقداری از ویتامین ها به ویژه ویتامین های گروه B و ویتامین C در مواد غذایی کاهش می یابد.

- مرکز کهگیلویه وبویراحمد، کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی این استان گفت: انجماد یکی از روش های نگهداری طولانی مدت مواد غذایی است، با این وجود برخی از میکرو ارگانیسم های موجود می توانند تکثیر یافته و در جریان خارج شدن از حالت انجماد سبب آلودگی شوند.

آقای ملک پور افزود: در اثر طولانی شدن زمان نگهداری به حالت انجماد کم و بیش مقداری از ویتامین ها به ویژه ویتامین های گروه B و C در مواد غذایی کاهش می یابد، بنابراین هر قدر زمان نگهداری طولانی تر باشد، احتمال کاهش ارزش غذایی محصول بیشتر است و از ارزش ظاهری، طعم و رنگ و به طور کلی خصوصیات کیفی کاسته می شود.

وی ادامه داد: برای جلوگیری از این تغییرات نامطلوب باید مواد غذایی را قبل از نگهداری در فریزر حرارت دهیم.

این کارشناس تغذیه گفت: حرارت، آنزیم ها و میکروب ها را از بین می برد و در طی زمان نگهداری محصول در فریزر، نمی تواند آنرا فاسد کند.

این امر به ویژه در مورد سبزی ها که دارای انواع مختلفی از میکروب ها و آنزیم ها هستند دارای اهمیت بیشتری است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کاهش ویتامین ها بر اثر نگهداری طولانی مدت مواد غذایی در فریزر

کاهش ویتامین ها بر اثر نگهداری طولانی مدت مواد غذایی در فریزر