فواید چای سبز در پیشگیری از سرطان و دیابتچای سبز دارای فواید بیشماری است و مصرف روزانه آن می تواند برای سلامت مفید باشد. - به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگار مهر ، چای سبز عمدتا به منظور کاهش وزن استفاده می شود. اما با وجود آنتی اکسیدان ها و مواد مغذی موجود در آن، چای سبز تاثیرات قوی ای بر بدن دارد و موجب بهبود عملکرد مغز، کاهش ریسک ابتلا به سرطان، تقویت متابولیسم و سلامت بهتر دندان ها می شود. آنتی اکسیدان های موجود در چای سبز به مراتب بیشتر از سبزیجات پهن برگ و توت فرنگی است، از اینرو منبع خوبی از این ماده مغذی محسوب می شود. آنتی اکسیدان ها با کاهش ریسک بیماری قلبی از طریق تنظیم فشارخون بالا مرتبط هستند. در ادامه به برخی از مهم ترین خواص چای سبز اشاره می شود. کاهش احتمال ابتلا به سرطان آنتی اکسیدان های موجود در چای سبز دارای توانایی کاهش ریسک برخی انواع سرطان ها هستند. مطالعات مشاهده ای نشان می دهد زنانی که چای سبز می نوشند 20 تا 30 درصد کمتر با خطر ابتلا به سرطان سینه روبرو هستند. همچنین مطالعه ای دیگر نشان می دهد مردانی که چای سبز می نوشند 48 درصد کمتر با احتمال ابتلا به سرطان پروستات مواجه هستند. عملکرد شناختی بهتر مغز کافیین موجود در چای سبز به عنوان یک محرک عمل می کند که موجب بهبود ابعاد گوناگون عملکرد مغز از جمله بهبود خلق و خو، هوشیاری، زمان واکنش و حافظه می شود. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |