ایجاد صنایع تبدیلی، نیاز منطقه شهرضاایجاد و توسعه صنایع تبدیلی، نیاز اصلی انارکاران منطقه شهرضا است . - وجود دلالان و واسطه و آفت کرم گلوگاه از دیگر مشکلات و دغدغه های باغداران شهرضایی است. ناصر اسدی فرماندار شهرضا با اشاره به اینکه تولید محصول انار نسبت به سال گذشته 5 هزار تن کاهش یافته گفت: شهرضا از نظر سطح زیرکشت انار رتبه سوم استان را دارد . مدیرجهاد کشاورزی شهرضا هم با بیان اینکه 30 درصد انار شهرضا به کشورهای حاشیه خلیج فارس و برخی کشورهای همسایه صادر می شودگفت: ضریب فرآوری انار شهرضا هفت به یک بوده که جایگاه ممتازی در کشور دارد. باقری با تأکید برضرورت توسعه واحدهای صنایع تبدیلی در این شهرستان از فعالیت چهار واحد صنایع تبدیلی و فرآوری انار در این شهرستان خبر داد و افزود: این صنایع ظرفیت تبدیل سالانه چهار هزار تن انار درجه سه شهرستان به رب انار، آب انار، لواشک انار، ناردان انار، دانه سورت و فریز شده انار را دارند که در نوع خود کم نظیر است. رییس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرضا هم گفت: 40 واحد صنعتی در زمینه صنایع غذایی و تبدیلی در شهرستان در حال تولید و در دست احداث است که از این تعداد 10 تا 15 درصد فعال هستند. به گفته محمد ابراهیم خاتمی احداث کارخانه کنستانتره در شهرضا توجیه اقتصادی ندارد. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |