ته دیگ نخورید!یک کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه حرارت دیدن کربوهیدرات منجر به ایجاد ترکیب آکریلامید می شود گفت: این ترکیب بسیار خطرناک و سرطان زا است. - ایسنا/البرز یک کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه حرارت دیدن کربوهیدرات منجر به ایجاد ترکیب آکریلامید می شود گفت: این ترکیب بسیار خطرناک و سرطان زا است. زهرا احدی در گفت و گو با ایسنا گفت: خوردن نان برشته و نیم سوخته، ته دیگ، چیپس و غذاهای سرخ کردنی به دلیل ایجاد ترکیب آکریلامید سرطانزا هستند. احدی افزود: دود سیگار، قهوه حرارت دیده و برشته شده، بیسکویت ها، سوسیس و غلاتی که بالای 120 درجه حرارت می بینند نیز حاوی آکریلامید هستند. وی تصریح کرد: توصیه می شود که مراقب حرارت دیدن بیش از حد کربوهیدرات ها باشیم و از خوردن موادغذایی ذکر شده مانند نان نیم سوخته، چیپس وسایر منابع آکریلامید پرهیز کنیم. وی در توضیح ترکیب شیمیایی آکریلامید گفت: اکریلامید یک ترکیب اسیدی و مضر است که فرمول آن C3H5NO است و در اثر حرارت دیدن کربوهیدرات ها با دمای بالا ایجاد می شود. وی آکریلامید را جزو ترکیباتی برشمرد که توسط سیستم سلامت و غذای بسیاری از کشورها ممنوع شده است و نباید در مواد غذایی وجود داشته باشد. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |