برداشت چای ترش از قطب چای ترش کشوربرداشت چای ترش در شهرستان دلگان، آغاز شد. - ی مرکز سیستان و بلوچستان ، شهرستان دلگان با 600 هکتار زمین زیر کشت چای ترش، قطب تولید این محصول در کشور است. مدیر جهاد کشاورزی دلگان میانگین برداشت از هر هکتار زمین چای ترش را، 800 کیلوگرم بیان کرد. غلامرضا سجادی افزود: برداشت چای ترش پیش از این،به روش سنتی برداشت می شد که امسال برای نخستین بار در کشور به صورت نیمه مکانیزه برداشت می شود. وی با بیان این که برداشت چای ترش تا اواخر آذرماه ادامه دارد، پیش بینی کرد تا پایان فصل برداشت، بیش از 480 تن چای ترش در دلگان برداشت و روانه بازار مصرف شود. سجادی افزود: به علت نبود صنایع فرآوری و بسته بندی، دلالان دیگر استان ها، چای ترش دلگان را خریداری و پس از فرآوری و بسته بندی با برند دیگر استانها وارد بازار مصرف می کنند و ارزش افزوده آن هم نصیب مردم منطقه نمی شود. مدیرجهاد کشاورزی دلگان گفت: نیاز به آب کم، سود آوری محصول و قابلیت رشد در مناطق گرمسیر و نیمه گرمسیر، از مزیت های کشت چای ترش نسبت به محصولات پرآبی چون هندوانه است و گزینه مناسبی در راستای تغییر الگوی کشت در منطقه است. غلامرضا سجادی افزود: چای ترش این شهرستان علاوه بر بازارهای داخلی اصفهان، بیرجند، تهران، یزد، کرمان، بیرجند و مشهد به کشور روسیه نیز صادر می شود. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |