مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 3 آذر 1398 ساعت 11:302019-11-24پزشكي

کمک یک باکتری به فرآوری قند و شکر مناسب برای دیابتی ها


محققان دانشگاه تافتس(Tufts) با کمک گرفتن از یک باکتری موفق به ساخت قند و شکری شده اند که ضمن دارا بودن چندین مزیت، کم کالری و برای افراد مبتلا به دیابت مفید است.

- محققان دانشگاه تافتس(Tufts) با کمک گرفتن از یک باکتری موفق به ساخت قند و شکری شده اند که ضمن دارا بودن چندین مزیت، کم کالری و برای افراد مبتلا به دیابت مفید است.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا و به نقل از فیز، تصور کنید که قندی فقط 38 درصد کالری نسبت به قند سنتی دارد، این قند برای افراد دیابتی بی خطر است و باعث ایجاد مشکل نمی شود.

این در حالی است که این قند یک شیرین کننده مصنوعی نیست، بلکه یک قند واقعی است که در طبیعت یافت می شود و طعم آن با قند طبیعی تفاوتی ندارد.

محققان دانشگاه تافتس آمریکا موفق به تولید این قند موسوم به تگاتوز (tagatose) شده اند.

طبق گفته محققان، سازمان بهداشت جهانی و سازمان غذا و داروی آمریکا آن را به عنوان یک افزودنی غذایی تأیید کرده اند و تاکنون هیچ گزارشی در مورد مشکلاتی مانند آنچه که بسیاری از جایگزین های قند به وجود می آورند از جمله طعم فلز مانند یا ارتباط با ابتلا به سرطان گزارش نشده است و گواهی این قند با عنوان به طور کلی بی خطر صادر شده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کمک یک باکتری به فرآوری قند و شکر مناسب برای دیابتی ها

کمک یک باکتری به فرآوری قند و شکر مناسب برای دیابتی ها