مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 10 آذر 1398 ساعت 11:462019-12-01پزشكي

تاثیر میوه ها و سبزیجات در پیشگیری از سرطان روده


متخصصان آمریکایی در یک بررسی تازه به ارزیابی چگونگی اثرگذاری ترکیب های موجود در میوه ها و سبزیجات در کمک به پیشگیری از سرطان روده بزرگ پرداختند.

- به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، فلاونوییدها ترکیب هایی هستند که به طور طبیعی در میوه ها و سبزیجات وجود دارند.

محققان از سال ها پیش تاثیر این مواد خوراکی را در کمک به پیشگیری از ابتلا به سرطان روده بزرگ تایید کرده اند اما تاکنون دلیل این اثربخشی به درستی مورد بررسی قرار نگرفته بود.

در این بررسی جدید محققان به مکانیزم هایی پی بردند که بر اساس آن ترکیب های موجود در میوه ها و سبزیجات می توانند در پیشگیری از سرطان روده موثر باشند.

در این بررسی توضیح داده شد در واقع نوعی مکانیزم مولکولی وجود دارد که از طریق آن محصول هضم فلاونویید می تواند تحت شرایط خاصی مانع از رشد سلول های سرطانی شود.

نخست، محققان بررسی کردند چگونه آسپیرین (استیل سالیسیلیک اسید) می تواند خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را کاهش دهد.

در این مطالعات همچنین به این موضوع پرداخته شد که چگونه مشتق سالیسیلیک اسید موسوم به (2,4,6-THBA) قادر به کند ساختن رشد سلول سرطانی است.

سپس در بررسی روی منابع طبیعی 2,4,6-THBA دریافتند این ترکیب در نتیجه هضم فلاونوییدها بدست می آید.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تاثیر میوه ها و سبزیجات در پیشگیری از سرطان روده

تاثیر میوه ها و سبزیجات در پیشگیری از سرطان روده