مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 25 آذر 1398 ساعت 05:402019-12-16پزشكي

طراحی بیوسنسوری برای تشخیص آنتی بیوتیک در صنعت غذایی


محققان موفق به طراحی بیوسنسوری بر پایه کریستال مایع برای تشخیص تتراسایکلین (آنتی بیوتیک ها) در صنعت غذا شدند.

- محققان موفق به طراحی بیوسنسوری بر پایه کریستال مایع برای تشخیص تتراسایکلین (آنتی بیوتیک ها) در صنعت غذا شدند.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگار مهر ، دکتر اسماء وردیان مجری طرح پژوهشی طراحی بیوسنسور برپایه کریستال مایع برای تشخیص تتراسایکلین گفت: مصرف بی رویه آنتی بیوتیک ها در تولید محصولات دامی و به طبع باقیمانده این مواد در این محصولات می تواند منجر به مقاومت آنتی‏ بیوتیکی، واکنش های آلرژیک، آسیب کبدی و دندانی در انسان شود که علاوه بر آن این مواد بدلیل تخریب باکتری های مفید سبب کاهش کیفیت و مقدار محصولات تخمیری نیز می شود.

عضو هیأت علمی مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی ادامه داد: با توجه به تحریم های اقتصادی و وقتگیر بودن روش های سنجش دستگاهی، معرفی بیوسنسوری جدید و بومی جهت سنجش باقیمانده آنتی بیوتیک ها در محصولات غذایی در اولویت های اجرایی مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی قرار گرفت.

وی گفت: تشخیص سه گروه آنتی بیوتیک شامل بتالاکتام ها، تتراسایکلین ها و سولفانامیدها در شیر از اهمیت بالایی برخوردار است که برای اولین بار در ایران از طریق طراحی بیوسنسوری بر پایه کریستال مایع در مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی میسر شده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

طراحی بیوسنسوری برای تشخیص آنتی بیوتیک در صنعت غذایی

طراحی بیوسنسوری برای تشخیص آنتی بیوتیک در صنعت غذایی