تولید محلولی از بره موم زنبور عسل برای پیشگیری از آنفولانزامحققان در یک شرکت دانش بنیان موفق به تولید محلولی از بره موم زنبور عسل شدند که برای پیشگیری از آنفولانزا می توان از آن استفاده کرد. - شهرام دادگستر، مجری طرح تولید فرمولاسیون دارو از فرآورده های زنبور عسل و مدیر شرکت دانش بنیان مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: عصاره بره موم زنبور عسل دارای خواص تقویت سیستم ایمنی و آنتی آکسیدانی بوده و برای درمان سرفه و گلودرد و مشکلات تنفسی خیلی مفید است. دادگستر با بیان اینکه عصاره بره موم زنبورعسل قوی ترین آنتی بیوتیک شناخته شده طبیعی به شمار می رود، بیان کرد: بره موم یا پروپولیس یکی از ارزشمندترین فراورده های زنبور عسل است که نقش ضد میکروبی و مقابله با بیماری ها در کندو را ایفا می کند. همین ویژگی باعث شده است که این ماده ارزشمند بعنوان قوی ترین آنتی بیوتیک طبیعی شناخته شده و با کاربردهای فراوان در درمان بیماری های انسانی مورد استفاده قرار گیرد. وی با بیان اینکه با توجه به خواص بره موم زنبور عسل گفت:ما موفق شدیم از عصاره بره موم عسل، پماد و محلولی را به تولید برسانیم. وی با اشاره به محلولی که در این شرکت دانش بنیان از عصاره بره موم به تولید رسیده است، گفت: این محصول اولین و تنها عصاره بره موم فاقد الکل و سایر حلال های شیمیایی در خاورمیانه است ک برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |