موزه عسل راه اندازی می شودمدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل گفت: در صورت همکاری اتحادیه صنف عسل و لبنیات فروشان استان، آماده راه اندازی موزه عسل در اردبیل هستیم. - ، نادر فلاحی در جلسه بررسی روند راه اندازی موزه عسل در اردبیل افزود: راه اندازی موزه هایی که بتواند بخشی از قابلیت های این استان را به نمایش بگذارد حمایت می شود. وی گفت: با توجه به اینکه عسل تولیدی استان اردبیل در کشور بی نظیر است و به واسطه پوشش گیاهی کوه سبلان کیفیت قابل توجهی دارد، آماده راه اندازی موزه عسل به منظور معرفی سابقه تولید، شیوه ها و ادوات تولید و انواع عسل تولیدی این استان هستیم. مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان به ثبت ملی "بال-قیماق" (عسل - سرشیر) اشاره کرد و گفت: برندسازی المان های استان به ویژه عسل که نمادی از سوغات و کوه پربرکت سبلان است یکی از ضرورت های معرفی گردشگری غذا در این استان است. فلاحی به برگزاری جشنواره عسل و لبنیات استان به عنوان یکی از جاذبه های اصلی گردشگری غذا، تاکید کرد. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |