تاثیر مخرب روغن سویا بر مغزپژوهشگران دانشگاه کالیفرنیا، ریورساید (University of California, Riverside) آمریکا در مطالعه اخیرشان اظهار کرده اند که روغن سویا نه تنها منجر به چاقی و دیابت می شود بلکه می تواند بر شرایط عصبی مانند اوتیسم، - پژوهشگران "دانشگاه کالیفرنیا، ریورساید"(University of California, Riverside) آمریکا در مطالعه اخیرشان اظهار کرده اند که روغن سویا نه تنها منجر به چاقی و دیابت می شود بلکه می تواند بر شرایط عصبی مانند اوتیسم، بیماری آلزایمر، اضطراب و افسردگی نیز تأثیر بگذارد. به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا و به نقل از مدیکال اکسپرس، دانشمندان دانشکده مهندسی کشاورزی دانشگاه کالیفرنیا ریورساید اظهار کرده اند روغن سویا که برای سرخ کردن و در غذاهای فست فود استفاده می شود و به دام ها نیز داده می شود و روغن خوراکی است که تقریباً بیشتر افراد ایالات متحده از آن استفاده می کنند و به طور گسترده تولید و مصرف می شود چندان هم بی ضرر نیست و سلامتی انسان ها را به خطر می اندازد. پژوهشگران اخیرا پس از آزمایشاتی که بر روی موش ها انجام دادند دریافتند این روغن سبب ایجاد تغییرات ژنتیکی در مغز می شود. طی این مطالعه پژوهشگران سه گروه از موش ها را مورد بررسی قرار دادند گروه اول پیرو رژیم غذایی حاوی روغن سویا، گروه دوم پیرو رژیم غذایی حاوی روغن سویا اصلاح شده با میزان کم اسید لینولییک و گروه برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |