تشدید نظارت بر توزیع و کیفیت آرد و نان در مراغهحمید شکری روز دوشنبه در نشست کارگروه آرد و نان مراغه افزود: با توجه به اینکه نان تولیدی در نانوایی ها، جایگاه ویژه ای در سبد غذایی خانواده ها دارد، کیفیت بهداشتی نان های تولیدی توسط اکیپ های نظارتی شورای آرد و نان، صنعت و معدن و اتحادیه نانوایان بررسی و کنترل شود. وی با بیان اینکه هم اکنون کمبودی در زمینه آرد و نان در شهرستان وجود ندارد ادامه داد: با این وجود، برخی ناهماهنگی ها و مشکلات در چرخه توزیع آرد بین نانوایی ها وجود دارد که باید مرتفع شود. شکری اضافه کرد: با رفع مشکلات توزیع و ساماندهی آن، از ایجاد زمینه برای تخلف در زمینه آرد و نان پیشگیری می شود که این امر مستلزم ایجاد سازو کار مدون است. وی گفت: در راستای نظارت بهداشتی بر تولید آرد در واحدهای صنعتی نیز، کارگروه ویژه ای برای کنترل بهداشتی در روند تولید آرد تشکیل می شود. وی افزود: تشدید بازرسی های تخصصی و برخورد با هرگونه تخلف در چرخه توزیع آرد و نیز فروش های غیرمجاز و خارج از شبکه در حال انجام است. وی اضافه کرد: هم اکنون حدود یک هزار و 650 تن آرد دولتی و 750 تن آرد نیمه دولتی به صورت ماهیانه در بین نانوایان این شهرستان توزیع می شود و مشکلی از بابت آرد برای تولید نان وجود ندارد. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |