| یکشنبه، 6 بهمن 1398 ساعت 07:302020-01-26اقتصادي
اِشْکِنه یکی از خوراک های ایرانی است که از آرد، سبزی و پیازداغ به عنوان مواد اصلی تهیه می شود و به صورت معمول با نان سرو می شود.
این خوراک دارای گونه های مختلف است و در میان افراد گوناگون به روش های مختلف پخته می شده است.
- برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس:
|
طرز تهیه اشکنه
طرز تهیه اشکنه
همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.
تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.