افزایش ماندگاری مواد غذایی و رفع بوی نامطبوع یخچال با نانوموادیکی از شرکت های صنعتی با استفاده از گرانول های حاوی نانومواد، خواص آنتی باکتریال در یخچال فریزر را ایجاد کردند و این امر منجر به رفع بوی نامطبوع و افزایش زمان ماندگاری میوه و سبزیجات در یخچال شده است. - افزایش ماندگاری مواد غذایی و رفع بوی نامطبوع یخچال با نانومواد یکی از شرکت های صنعتی با استفاده از گرانول های حاوی نانومواد، خواص آنتی باکتریال در یخچال فریزر را ایجاد کردند و این امر منجر به رفع بوی نامطبوع و افزایش زمان ماندگاری میوه و سبزیجات در یخچال شده است. به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، محیط داخل یخچال فریزرها می تواند محل رشد عوامل بیماری زا باشد و در صورت نگهداری طولانی مدت مواد حساس درون یخچال، گاهی بوی نامطبوع در یخچال ایجاد می شود و همچنین رشد باکتری ها می تواند موجب فساد مواد غذایی شود. برای حل این مشکل یکی از شرکت های صنعتی لوازم خانگی از مستربچ های حاوی نانوذرات برای کاربرد در یخچال فریزرهای دوقلو و سایدبای ساید خود استفاده کرده است و این محصول موفق به دریافت گواهی نانومقیاس از ستاد توسعه فناوری نانو شده است. بر اساس آزمایش های انجام شده، استفاده از گرانول های حاوی نانومواد باعث بهبود خواص آنتی باکتریالی یخچال شده، به طوری که با حضور این نانومواد میزان فعالیت ضدباکتریایی یخچال های این شرکت مطابق با استاندارد ملی ان برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |