رفع بوی نامطبوع یخچال و افزایش ماندگاری میوه ها با فناوری نانویک شرکت ایرانی در تولید یخچال های خود از نانوموادی استفاده می کند که در راستای رفع بوی نامطبوع یخچال و افزایش ماندگاری میوه ها است. - به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری مهر به نقل از ستاد توسعه فناوری نانو، هرچند یخچال برای حفظ و نگهداری مواد غذایی استفاده می شود، اما محیط داخل یخچال فریزرها می تواند محل رشد عوامل بیماری زا باشد. در صورت نگهداری طولانی مدت مواد حساس درون یخچال، گاهی بوی نامطبوع در یخچال ایجاد می شود و همچنین رشد باکتری ها می تواند موجب فساد مواد غذایی شود. برای حل این مشکل یک شرکت ایرانی از مستربچ های حاوی نانوذرات استفاده می کند. این شرکت برای یخچال فریزرهای دوقلو و سایدبای ساید خود موفق به دریافت گواهی نانومقیاس شده است. براساس آزمایش های انجام شده، استفاده از گرانول های حاوی نانومواد باعث بهبود خواص آنتی باکتریالی یخچال شده به طوری که با حضور این نانومواد میزان فعالیت ضدباکتریایی یخچال های شرکت کلور ایرانیان شرق مطابق با استاندارد ملی اندازه گیری فعالیت ضدباکتریی بر روی سطوح پلاستیکی و سایر سطوح نامتخلخل به شماره 10900ISIRI را افزایش داده و در نتیجه عملکرد خواص آنتی باکتریال موفقیت آمیز بوده است. بدنه این یخچال ها از پلیمرهایی مانند ABS و PP ساخته می شود که نانوذرات در این پلیمرها قرار دارند. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |