مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 18 بهمن 1398 ساعت 11:002020-02-07پزشكي

کم تحرکی و مصرف غذاهای چرب و شیرین از علل عمده ابتلا به دیابت


رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز، کم تحرکی و مصرف غذاهای چرب و شیرین را از علل عمده ابتلا به دیابت دانست.

- به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری مهر ، مهرزاد لطفی، با اشاره به راه اندازی اتوبوس دیابت در استان فارس، اظهار داشت: این اتوبوس در راستای پیشگیری از دیابت و چاقی به مناسبت دهه فجر راه اندازی شده است و اتوبوس سیار فعالیت خود را در تمام نقاط شهر به ویژه در نقاط حاشیه استان که امکان دسترسی شهروندان به مراکز بهداشتی و درمانی کمتر است، انجام می دهد.

وی افزود: بیماری دیابت در صورتی که به موقع تشخیص داده شود نه تنها از ابتلای بیماران به سکته مغزی و قلبی و نارسایی کلیه جلوگیری می کند، بلکه از هزینه های درمان در خانواده و سیستم سلامت هم می کاهد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز ادامه داد: فعالیت اتوبوس سیار از امروز آغاز و تا 2 سال آینده هم ادامه خواهد داشت و علاوه بر تست قند خون افراد و شناسایی بیماران، اطلاع رسانی و آموزش در مورد دیابت و چاقی هم انجام می گیرد.

لطفی، کم تحرکی و مصرف غذاهای چرب و شیرین را از علل عمده ابتلاء به دیابت و چاقی بر شمرد و گفت: در صورت توجه افراد به این موضوعات به طور خود به خود آمار ابتلاء به دیابت و چاقی کاسته می شود.

وی خاطرنشان کرد: به مناسبت دهه فجر علاوه بر راه اندازی اتوبوس دیابت، 150 میلیارد تومان برای افتتاح پروژه ها و


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کم تحرکی و مصرف غذاهای چرب و شیرین از علل عمده ابتلا به دیابت

کم تحرکی و مصرف غذاهای چرب و شیرین از علل عمده ابتلا به دیابت