مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 19 بهمن 1398 ساعت 20:502020-02-08پزشكي

چه زمانی قابلیت جذب فسفر توسط گیاه به شدت کاهش می یابد؟


قابلیت جذب فسفر توسط گیاه به دلیل تثبیت با یون های معدنی مانند آلومینیوم، آهن، کلسیم و منیزیم به شدت کاهش می یابد.

- ایسنا/لرستان یک کارشناس ارشد گیاه شناسی گفت: قابلیت جذب فسفر توسط گیاه به دلیل تثبیت با یون های معدنی مانند آلومینیوم، آهن، کلسیم و منیزیم به شدت کاهش می یابد.

پیام پزشکپور در گفت وگو با ایسنا اظهار کرد: نخود یکی از منابع مهم پروتیین گیاهی و یکی از بقولات که سهم عمده ای در جیره غذایی انسان دارد.

وی ادامه داد: همچنین نخود یکی از مهم ترین حبوبات در مناطق خشک نظیر ایران هند و چین است.

پزشکپور اضافه کرد: تولید این محصول تحت شرایط دیم در ایران به وسیله کمبود رطوبت و مواد غذایی قابل دسترس در خاک محدود شود.

این عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی لرستان افزود: تغذیه مناسب گیاهان تولیدات، سوخت و سازوکارهای فتوسنتز را در مرحله تشکیل دانه افزایش می دهد.

وی یادآور شد: ارقام مناسب و مصرف صحیح کودها باعث استفاده مطلوب از خاک و فاکتورهای محیطی شده که نهایتاً باعث افزایش عملکرد و اجزای عملکرد می شود.

پزشکپور اضافه کرد: بقولات از جمله گیاهانی هستند که به مقدار زیادی به فسفر نیاز دارند به طوری که محدودیت مقدار فسفر موجب کاهش تعداد باکتری های مؤثر در تشکیل گره ریشه می شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

چه زمانی قابلیت جذب فسفر توسط گیاه به شدت کاهش می یابد؟

چه زمانی قابلیت جذب فسفر توسط گیاه به شدت کاهش می یابد؟